top of page

Om Högadals Trädgårdar

Högadals Trädgårdar skapar lättskötta och funktionella trädgårdar och utemiljöer som är vackra året runt. Vi vänder oss till privatpersoner, bostadsrättsföreningar, företag och byggföretag i Göteborg med omnejd.

eLygzLBtDnGfCL1XfiOBpc7Ttec-jpg.jpg

Marie Skoog

Diplomerad Trädgårdsarkitekt

Jag heter Marie Skoog och äger och driver Högadals Trädgårdar sedan 2014. Jag är utbildad till Diplomerad Trädgårdsarkitekt vid Trädgårdsakademin i Ängelholm. Kontoret är beläget i Mölnlycke på en grönskande men utmanande tomt belägen på en sandås med stora utmaningar i form av jordmån och nivåskillnader.

 

Jag älskar att möta dig som kund och få utmaningen att leverera en väl fungerande och vacker utemiljö så som just du vill ha den!

 

Välkommen till Högadals Trädgårdar!

Vår trädgård

Vår trädgård

Vår egen trädgård har vuxit fram under flera år. När vi flyttade in fanns endast en tall, en syrenhäck, ett körsbärsträd, en oxel och en rönn. Vi bor på en utmanande sandås där vi stöter på röd sand med lågt pH, stenar och mycket rötter. Trots det har jag med jordförbättring och hårt arbete lyckats skapa en lummig trädgård. Det är här jag provar på olika växtkombinationer innan jag ritar in dem hos kunder. Ibland har vi också öppen trädgård. 2023 blir det den 27/8 kl.11-16. Välkomna!

bottom of page